Coronavirus

Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt wat betreft de activiteiten van onze Scoutinggroep in relatie tot het Coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de activiteiten tot en met 1 juni 2020 te stoppen. Hieronder vallen o.a. de opkomsten, weekendjes, maar ook het verhuur.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat alle activiteiten de komende weken, in elk geval tot 1 juni niet doorgaan. De volgende geplande activiteiten komen hierdoor te vervallen:

• MysteryWeekend (Kaderleden en Staf)
  • JAPI Weekend (Juniorscouts en Scouts)
  • Hunted: The Game (Explorers en Roverscouts)

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het Coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden:  Scouting Nederland

Update: 23-03-2020 / 23:00