Vertrouwenspersoon

Bij Scouting St. Hubertus staan we klaar voor iedereen. Leden kunnen spelen in een veilige omgeving, en werken samen aan hun persoonlijke ontwikkeling. We hopen dat het nooit zal voorkomen, maar wellicht wil je iets kwijt over jouw leiding of een lid aan een vertrouwenspersoon. Een vertrouwenspersoon is iemand die geen directe verbinding heeft aan de groep. Hij of zij vervult geen functie binnen onze scouting. Deze persoon luistert naar je verhaal en zal dan passende acties ondernemen.
Als je als jeugdlid, ouder of als vrijwilliger binnen onze Scoutinggroep een probleem hebt, dan zijn wij er uiteraard om je hierbij te ondersteunen. Dit kan op de volgende manieren:

  1. Wij hebben een vertrouwenspersoon aangesteld voor onze verenigin. Dit is Sandra Kleukers.
    Sandra is oud bestuurslid, en oud-leiding. Zij heeft veel ervaring in het jeugdwerk, zowel vanuit Scouting als haar werkgevers.
    Sandra is te bereiken via: [email protected]
    Dit emailadres wordt doorgestuurd naar Sandra haar privé emailadres. Niemand van onze vereniging kan de inhoud van deze emailbox inzien, omdat de emails niet bewaard blijven in deze emailbox.Zo blijft alle informatie vertrouwd. Daarnaast is dit account ook beveiligd met een 2-Factor-Authenticatie. Hiermee kan niemand zomaar toegang krijgen tot deze (lege) emailbox.
  2. Bij calamiteiten en ernstige problemen, kun je ook direct contact zoeken met het noodnummer van Scouting Nederland. Voor meer informatie zie deze link. Scouting Nederland is in geval van nood 24/7 te bereiken via +31 33 49 60 911. Meer informatie over het Landelijk opvangteam is hier te lezen